11:11 Systems

11:11 Systems lanceert Managed Backup voor Cohesity om gegevens op locatie te beschermen en te beveiligen

11:11 Systems heeft de beschikbaarheid aangekondigd van 11:11 Managed Backup for Cohesity, een volledig beheerde dienst voor gegevensbescherming op locatie. Door de oplossing van Cohesity op locatie te combineren met 11:11’s onboarding, configuratie en doorlopend beheer, krijgen klanten uitgebreide bescherming van een veilig, schaalbaar back-upaanbod in één naadloze oplossing. In het geval van een ransomware-aanval kunnen klanten snel en ook op grote schaal herstellen.

Om het hoofd te bieden aan het veranderende landschap van cyberbedreigingen biedt 11:11 beveiliging en bescherming voor de gegevens van een organisatie, ongeacht waar deze zich bevinden. Veel oude, on-site back-upoplossingen zijn moeilijk te onderhouden en slokken kostbare tijd en middelen op. Met 11:11 Managed Backup for Cohesity, gebouwd op Cohesity DataProtect, kunnen klanten het back-upbeheer van hun takenlijst afhalen en waardevolle interne resources vrijmaken. Met de geïntegreerde bescherming tegen ransomware blijven de bedrijfskritische gegevens van een organisatie veilig, terwijl hun IT-teams zich kunnen richten op het leveren van bedrijfswaarde.

“Een groeiend aantal organisaties wil een kant-en-klare backup-as-a-service oplossing”, zegt Justin Giardina, CTO, 11:11 Systems. “Voor bedrijven die geconfronteerd worden met snelle groei en uitbreiding, een gebrek aan hardware of interne middelen en het dreigende risico van gegevensverlies door cybercrime, kan 11:11 Managed Backup voor Cohesity deze uitdagingen aanpakken en tegelijkertijd kosten besparen. De krachtige combinatie van 11:11 en Cohesity biedt een schaalbare oplossing voor klanten die op zoek zijn naar de voordelen van volledig beheerde gegevensbescherming op locatie.”

11:11 Managed Backup voor Cohesity biedt vele voordelen, waaronder:

  • Maak het IT-team vrij om te innoveren. Dankzij de volledig beheerde service kunnen klanten erop vertrouwen dat het back-upbeheer niet meer op hun bordje ligt. Dankzij workloadintegraties, beleidswijzigingen en mogelijkheden voor gegevensherstel kan 11:11 snel reageren, terwijl de monitoring van back-uptaken de gemoedsrust biedt dat het systeem is afgestemd op topprestaties.
  • Start met gemak en vertrouwen met geavanceerd back-upbeheer. De onboarding services van 11:11 omvatten de volledige breedte van de configuratie en de eenvoudige implementatie van de Cohesity-toepassingen, waaronder een volledige inventarisatie van beschermde workloads en hun machtigingen, verificatie van de bestaande infrastructuur, en meer.
  • Nooit meer wachten op herstelde gegevens. Het Cohesity multicloud DataProtect-platform biedt snel herstel, zelfs voor grote gegevensvolumes. Met strikte doelstellingen voor het herstelpunt (RPO) en de hersteltijd (RTO) kunnen klanten snel toegang krijgen tot bedrijfskritische gegevens.
  • Blijf up-to-date met minimale verstoringen of downtime. De clustergebaseerde architectuur van Cohesity zorgt voor een ongelooflijk hoge veerkracht. Het updaten van de software is een koud kunstje, wat betekent dat klanten altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden en beveiligingen zonder dat zij kostbare tijd en middelen van interne teams hoeven in te zetten voor het beheer.

“Betrouwbare back-up is een cruciaal onderdeel van gegevensbeveiliging en bedrijfscontinuïteit in het licht van de voortdurende dreigingen van cyberaanvallen”, zegt Chris Kent, vice president, Product and Solutions Marketing bij Cohesity. “Service providers zoals 11:11 Systems zijn ideale partners om bedrijven te helpen hun beveiligingspositie drastisch te verbeteren. Met een snelle, efficiënte back-up van Cohesity biedt 11:11 een bewezen, innovatieve oplossing om hun klanten te helpen het risico van cyberaanvallen te verminderen.”

Ga voor meer informatie over 11:11 Managed Backup voor Cohesity naar: https://1111systems.com/services/managed-backup-cohesity/

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend