11:11 Systems

11:11 wordt VMware Pinnacle Partner

Een van slechts 100 cloudproviderpartners wereldwijd

Voordat Broadcom VMware eind 2023 overnam, waren er wereldwijd meer dan 4.500 VMware cloud service providers. Vandaag de dag is dat aantal aanzienlijk gedaald, waardoor de markt voor technologische oplossingen ingrijpend is veranderd.

In de toekomst zal Broadcom vertrouwen op een veel kleiner aantal VMware cloud service providers, waarvan een nog kleiner aantal de naam VMware Pinnacle Partners krijgt – een nieuwe, belangrijke subset van de meest gekwalificeerde, strategische en transformationele partners ter wereld. 11:11 Systems is officieel een van die partners.

Onlangs heeft Broadcom niet alleen 11:11 uitgenodigd om deel uit te maken van haar cloud service provider-programma, maar ons ook benoemd tot VMware Pinnacle Partner. Als zodanig zullen we een van een dozijn top-tier cloud provider partners in Noord-Amerika zijn en een van de slechts 100 wereldwijd. Dit betekent dat 11:11 in een uitstekende positie zal blijven om klanten te helpen bij het navigeren door het landschap na de overname – en de aanzienlijke en voortdurende transformatie die dit met zich meebrengt.

“Broadcom heeft het aantal cloudproviders en channelpartners waarmee ze samenwerken beperkt”, zegt Dante Orsini, chief strategy officer bij 11:11 Systems. “Er waren meer dan 4500 VMware cloud service providers wereldwijd. Nu is Broadcom hypergefocust om met honderd van ons wereldwijd de markt op te gaan, dus dat brengt 11:11 in een geweldige positie.”  

Samen met het feit dat klanten voortaan een jaarlijks abonnement moeten kopen – in plaats van eeuwigdurende licenties – zorgen deze veranderingen voor veel onzekerheid voor iedereen die VMware in zijn IT-omgeving gebruikt. Tijdens dit alles zijn we al begonnen met het assisteren van klanten bij het uitstippelen van hun koers.

“Wat Broadcom probeert te doen is het vereenvoudigen van de go-to-market strategie voor zowel hun directe klanten als hun channelpartners,” benadrukt Orsini. “Maar in veel gevallen kan dit een aanzienlijke verhoging van hun VMware-prijzen betekenen. Daarom zal het zo belangrijk zijn voor klanten om te werken met een Pinnacle Partner Cloud Service Provider zoals 11:11 Systems. Wij kunnen de beste waarde voor hen vinden, op basis van waar ze zich in hun cloudreis bevinden.”

VMware-expertise en kennis van cloudconsulting inzetten  

Of klanten hun IT nu volledig lokaal beheren, net beginnen te migreren of gebruik maken van een multi-cloudomgeving, 11:11 Systems heeft expertise en een diepgaand, langdurig begrip van VMware en de bijbehorende technologie. Klanten kunnen profiteren van deze bekendheid met VMware om voorspelbare resultaten te behalen. Daarnaast bieden onze wereldwijde aanwezigheid en diepgaande technologische oplossingen een ongeëvenaard voordeel.

Voor hybride organisaties die veel verschillende infrastructuren op meerdere locaties beheren, kunnen wijzigingen in de licenties van VMware hen aanmoedigen om hun modernisering te versnellen. Anderen kunnen besluiten dat het kosteneffectiever is om hun VM’s op locatie te laten draaien. Deze beslissingen zijn uniek voor elke organisatie en elk traject.   

Dit is nog een reden waarom het belangrijk is om het deskundige advies in te winnen dat 11:11 Systems kan bieden. Orsini legt uit: “Een belangrijk voordeel dat we bieden is meer dan 40 jaar consultingervaring. Onze consultants kunnen klanten helpen te begrijpen waar ze nu staan in vergelijking met andere organisaties in de branche, maar we kunnen ook helpen een blauwdruk te maken om te zien wat er nodig is om hun IT-infrastructuur te migreren, moderniseren, beschermen of anderszins te beheren.”

We weten dat veel organisaties verward en onzeker zijn over de wijzigingen in VMware licenties en wat ze nu moeten doen. Maar een overhaaste beslissing is niet in het belang van een langetermijnstrategie. Het beste advies dat we kunnen geven is om samen te werken met een strategische partner zoals 11:11 Systems met uitgebreide kennis van VMware en hyperconverged omgevingen om plannen te maken over de beste manier om verder te gaan.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend