11:11 Systems

Multi-Cloud, agents en uzelf

We horen vaak van onze klanten en resellerpartners dat ze workloads over een breed spectrum van infrastructuur moeten beschermen, waaronder

  • On-premises virtualisatie
  • Fysieke
  • Alle soorten publieke cloud-systemen
  • Edge-gebruiksgevallen
  • Werkstations en laptops

Bij 11:11 bevinden we ons in de unieke positie dat we vooroplopen op het gebied van cloud-, connectiviteits- en beveiligingstechnologieën. Tegelijkertijd zijn we marktleider in het gebruik van de volledige productstack van Veeam Software om een holistische back-up- en noodhersteloplossing te creëren voor bedrijven van alle soorten, maten en behoeften.

Om tegemoet te komen aan de behoeften van diegenen die geen back-upinfrastructuur willen beheren, biedt 11:11 graag een oplossing op basis van onze bekroonde Secure Cloud Backup-omgevingen die een op beleid gebaseerd systeem mogelijk maakt dat zowel wereldwijd gedistribueerd is voor gegevens als centraal wordt beheerd. Dit agent-gebaseerde systeem ondersteunt Windows-, Linux- en MacOS-implementaties die geschikt zijn voor zowel automatisering als meer traditionele GUI-installateurs.

Er zijn een aantal redenen om Veeam agents powered by 11:11 Cloud Backup te gebruiken. Ten eerste zijn onze goed verbonden, veilige omgevingen overal ter wereld beschikbaar, zodat u weet dat u uw disaster recovery-behoeften snel en veilig kunt ondersteunen zonder dat u uw eigen on-premise bandbreedte en opslag hoeft te gebruiken om uw steeds groter wordende datafootprint te beschermen. Voor veel cloudgebaseerde situaties kunt u ervoor kiezen de beveiliging te verbeteren en tegelijkertijd de egresskosten te verlagen door gebruik te maken van cloudrouters van onze partner MegaPort.

Ten tweede deelt een agent-based oplossing de meeste van dezelfde herstelscenario’s die u kent van Veeam Backup and Replication, omdat de gegevens in onze cloud worden opgeslagen in een consistent formaat dat naar elke infrastructuur kan worden hersteld. Van een MS SQL-server die in Microsoft Azure draait, kan bijvoorbeeld een back-up worden gemaakt naar onze opslag en vervolgens kunt u databases rechtstreeks terugzetten naar een MS SQL-server, on-prem.

Tot slot beschikt u via de 11:11-console over één enkel beheerplatform voor al uw verschillende soorten werklasten, of het nu gaat om virtuele machines, hyperscale-instanties, fysieke servers of laptops. In één oogopslag ziet u het aantal agents dat wordt beschermd, het gegevensverbruik van elke agent en het aantal herstelpunten dat u van elk systeem beheert.

Aan de slag

Aan de slag gaan met deze onderneming is vrij eenvoudig, vooral als u een bestaande 11:11 Cloud Backup-klant bent. Hoewel het mogelijk is om een bestaande provisioned tenant te gebruiken die u mogelijk al gebruikt voor een Veeam Backup and Replication-back-upkopie, is het een beter ontwerp om door te gaan en ten minste één nieuwe tenant te maken binnen de 11:11 Cloud Console voor deze taak. Als u een wereldwijde set applicaties wilt beschermen, kunt u ervoor kiezen om meerdere tenants in verschillende regio’s te maken om aan te sluiten op de locatie van uw workload en de behoeften op het gebied van gegevenssoevereiniteit.

Zodra een tenant cloud-opslagplaats is gemaakt, kan ons document in het succescentrum u helpen bij de configuratie van elk van uw typen back-upagenten, evenals de beheeragenten voor degenen die hun flexibiliteit willen uitbreiden door gebruik te maken van 11:11-huurlicenties voor Veeam. Wanneer uw back-ups zijn voltooid, hebt u via de console van 11:11 zicht op de gemaakte bestanden en taken.

Ongeacht waar uw workloads zich bevinden, welke besturingssystemen of toepassingen die workloads gebruiken, welke retentie- en encryptiebehoeften u hebt, 11:11 Cloud Backup kan uw centraal beheerde bestemming zijn voor uw behoeften op het gebied van disaster recovery. We innoveren voortdurend om deze en onze andere diensten nog gestroomlijnder en robuuster te maken, dus houd deze ruimte in de gaten voor nieuwe mogelijkheden!

Auteur: Jim Jones

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend