11:11 Systems

11:11 Systems lanceert Managed SteelDome voor opslag, bescherming en herstel van gegevens op locatie

11:11 Systems heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van 11:11 Managed SteelDome in samenwerking met SteelDome Cyber. De volledig beheerde dienst is ontworpen voor organisaties die behoefte hebben aan veilige, schaalbare en kostenefficiënte opslag van hun ongestructureerde, on-premise gegevens.

11:11 Managed SteelDome maakt gebruik van SteelDome’s toonaangevende InfiniVault-toepassingstechnologie en biedt gegevensopslag, -bescherming en -herstel op locatie. Dit nieuwe aanbod biedt onveranderlijke gegevens en bescherming tegen ransomware-aanvallen en optimaliseert de gegevensopslag, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan strenge eisen op het gebied van compliance en regelgeving. De InfiniVault virtuele appliance fungeert als storage gateway en stelt klanten in staat om 11:11 Object Storage 2.0 binnen hun eigen omgeving te gebruiken. Dit biedt een plek om ongestructureerde data op te slaan terwijl organisaties indien nodig kunnen terugrollen naar een eerdere versie van de data.

“Elke organisatie die wel eens te maken heeft gehad met database back-ups of deze beheert, weet dat deze een enorme hoeveelheid opslagruimte in beslag kunnen nemen,” zegt Justin Giardina, CTO van 11:11 Systems. “Dit verhoogt de risicofactor van mogelijk verlies van back-upgegevens als de server faalt, terwijl het kostbare primaire opslagruimte opeist. Met 11:11 Managed SteelDome kunnen back-ups worden verplaatst naar een kluis en primaire opslagcapaciteit vrijmaken, terwijl een extra beschermingslaag tegen ransomware en andere cyberaanvallen wordt toegevoegd. Onze klanten zullen genieten van een vertrouwde gebruikerservaring en een kostenefficiënte en uiterst robuuste gegevensopslag en -bescherming met behulp van cloud-gebaseerde opslagbronnen.”

Met 11:11 Managed SteelDome profiteren klanten van bescherming tegen ransomware, gestroomlijnde processen, verhoogde efficiëntie en meer.

  • Voorkomen en verdedigen tegen ransomware – Met uitgebreide gegevensbeveiliging, onveranderlijke back-ups en snelle mogelijkheden voor gegevensherstel kunnen organisaties ransomware-aanvallen voorkomen en zich ertegen verdedigen. Bovendien detecteren virusscans, datascheiding en versleuteling snel afwijkingen en aanvallers.
  • Gegevensopslag optimaliseren – De softwareoplossingen van SteelDome helpen de gegevensprestaties van een organisatie en de infrastructuur waarop deze draait te beheren met ingebouwde compressie, traffic shaping en deduplicatie. Dit verbetert ook datamigraties, vermindert de tijd en bespaart geld.
  • Stroomlijn en handhaaf naleving van regelgeving en gegevensprivacy – Organisaties kunnen hun cyberverzekeringsbeleid verbeteren, cyberbeveiligingsrisico’s verminderen en het voortdurend veranderende regelgevings- en compliance-landschap voorblijven met verbeterde mogelijkheden voor gegevensherstel. 11:11 Managed SteelDome’s één gebruiksvriendelijke interface biedt de tools die nodig zijn om gegevensbescherming en opslagpools te configureren en alle benodigde gegevens te lokaliseren en herstellen, ongeacht waar de replicatiegegevens zijn opgeslagen.
  • Migraties vereenvoudigen – De InfiniVault-softwareoplossing van SteelDome, die universeel compatibel is met alle besturingssystemen en applicatietypes, werkt als een opslagapparaat om informatie op lokale of cloudschijven op te slaan en te beveiligen. Organisaties kunnen de gegevens gemakkelijk loskoppelen van de hardware en tegelijkertijd gebruikmaken van bestaande investeringen op locatie en in de cloud. Bijkomende voordelen zijn de besparingen door het niet hoeven aanschaffen, onderhouden en ondersteunen van legacy-infrastructuur.
  • Meer besparingen en efficiëntie – De InfiniVault van SteelDome vormt een aanvulling op de bestaande installatiebasis door een zeer veilige opslaglocatie voor gegevens te bieden zonder dat er fysieke schijfbronnen nodig zijn. Dit is een enorme waarde voor de klant door de migratie of implementatie van gegevensbescherming, herstel en recovery van opslagoplossingen te versnellen.  Het biedt ook de mogelijkheid om de gegevens te diversifiëren over een willekeurig aantal eindpunten voor cloudopslag, ongeacht de opslagtechnologie.

Lees hier meer over 11:11 Managed SteelDome.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend