11:11 Systems

Houd uw gegevens gaande in de juiste richting

Volgens het Department of Transportation in de VS werd het aantal voertuigkilometers voor 2022 alleen al in de VS geschat op 3.169,4 miljard. Wow!

Hoe zit het met diezelfde statistieken die wereldwijd worden toegepast? Nog beter, stel u voor al het verkeer gegenereerd door ‘s werelds dagelijkse zakelijke gegevensbehoeften – mobiel, cloud, video, software en daarbuiten. Die cijfers zijn duizelingwekkend. Als er zoveel op het spel staat, hoe houdt u dan al die kritieke gegevens in goede banen, en nog belangrijker, hoe houdt u ze veilig?

Hoe je het ook wendt of keert, er bestaat weinig twijfel over dat organisaties nieuwe oplossingen nodig hebben voor hun enorme gegevensbehoeften en de connecties die deze met elkaar verbinden. Digitale versnelling, work-from-anywhere en cybercriminaliteit zijn enkele van de belangrijkste factoren die bedrijven ertoe aanzetten hun bestaande infrastructuren te herzien.

Om aan deze vraag te voldoen, onderzoekt een toenemend aantal bedrijven software-defined wide-area network (SD-WAN) als oplossing voor hun must haves.  Organisaties zetten steeds vaker SD-WAN in ter vervanging van verouderde WAN-infrastructuren. Nu verkeer en cybercriminaliteit het netwerk dreigen te verstoppen en de stabiliteit ervan dreigen te ondermijnen, hoe kan SD-WAN de uitdaging aangaan?

Beveiliging

Een van de belangrijkste zorgen van CEO’s tot IT-managers is de beveiliging van bedrijfsgegevens. 11:11 Managed Connectivity Solutions beschermt applicaties en endpoints met geïntegreerde NGFW-technologie en zorgt ervoor dat het netwerkverkeer altijd versleuteld is met geïntegreerde beveiligingsfuncties. Bovendien kunt u uw applicaties 24x7x365 proactief bewaken met het toonaangevende 11:11 network and security operations center (SOC).

Prestaties

Uw gegevens veilig houden is een goede eerste stap, maar het opofferen van prestaties van toepassingen is geen welkome afweging. Wij geloven in het meten van uw bedrijfsefficiëntie in uptime en niet in downtime. Het is een soort no-brainer. Onze oplossingen bieden u de mogelijkheid om verbindingen te stroomlijnen met Managed SD-WAN en Multi-Cloud Connect. Hierdoor kan uw organisatie de routering van toepassingen prioriteren op basis van uw unieke bedrijfsbehoeften met de focus op het beste gebruik van uw netwerkbandbreedte.  

Vereenvoudiging 

Het toevoegen van nieuwe technologie hoeft geen stress te veroorzaken. Voor hulp bij de integratie en implementatie kunt u vertrouwen op de expertise van 11:11 projectmanagement. Hierdoor kunt u uw activiteiten snel opschalen, ongeacht de omvang van uw organisatie. In plaats van uw middelen te belasten, kunt u IT de kans geven zich te concentreren op het creëren van bedrijfswaarde.

Kosten 

Verlaging van de kosten en voorspelbaarheid van uw maandelijkse bedrijfskosten lijkt mij altijd een goed idee. Dat geldt ook voor het verminderen van de IT-uren die worden besteed aan configuratie- en wijzigingsbeheer. Met 11:11 krijgt u implementatie- en diverse provideropties om uw totale eigendomskosten te verlagen.

Het kan helpen om al dat verkeer op uw netwerk een beetje te visualiseren als verkeer op de snelweg. We hebben net een nieuwe infographic gemaakt die laat zien hoe dit werkt en hoe het u kan helpen om opnieuw na te denken over verbondenheid voor uw organisatie.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend