11:11 Systems

11:11 Systems uitgeroepen tot wereldwijde serviceprovider van het jaar door HPE

11:11 Systems is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) uitgeroepen tot Global Service Provider of the Year.

De HPE Partner of the Year Award erkent HPE partners die een voorbeeld zijn van toewijding en succes in het leveren van waarde aan hun klanten op hun digitale transformatie reis. Deze erkenning wordt gegeven aan HPE partners die uitzonderlijke resultaten hebben geboekt op het gebied van financiĆ«le prestaties, innovatieve oplossingen en het behalen van belangrijke mijlpalen. De award werd aangekondigd tijdens HPE Discover 2023, HPE’s jaarlijkse edge-to-cloud conferentie.

HPE bekroonde 11:11 met deze award vanwege haar toewijding aan uitmuntende klantenservice en haar holistische en innovatieve benadering van cyberweerbaarheid, waaronder haar Disaster Recovery as a Service (DRaaS) oplossingen. 11:11 Systems en HPE combineren toonaangevende technologie en op maat gemaakte en flexibele oplossingen die klanten de gemoedsrust bieden die voortkomt uit de wetenschap dat hun data beschermd is tegen ongeplande gebeurtenissen zoals cybercriminaliteit, hardwarestoringen en natuurrampen. Deze oplossingen, ondersteund door HPE GreenLake, omvatten 11:11 DRaaS voor Zerto en 11:11 Managed Recovery. 11:11 maakt ook gebruik van HPE storage voor haar productie-, back-up- en object storage-oplossingen.

“Organisaties hebben tegenwoordig te maken met een complex cyberlandschap – geleid door brutale aanvallers – dat voortdurend verandert en steeds geavanceerder wordt. Dit maakt de noodzaak van een robuuste en veerkrachtige beveiligingsstrategie des te groter”, zegt Dante Orsini, chief strategy officer bij 11:11 Systems. “Onze uitgebreide services bieden bedrijven de tools die ze nodig hebben om een veilige omgeving te bouwen om hun bedrijf wereldwijd te beschermen. We zijn blij met deze erkenning en zijn vastbesloten om samen met HPE en onze wederzijdse partners innovatieve oplossingen te ontwikkelen.”

11:11 is een van de grootste leveranciers van clouddiensten (CSP’s) van HPE en is al meer dan tien jaar partner van HPE.

“Het is een voorrecht om de winnaars van de 2023 HPE Partner Awards te eren. Deze partners hebben met succes het vermogen aangetoond om te innoveren en bedrijfsresultaten en uitstekende ervaringen voor klanten uit te voeren”, zegt Gilles Thiebaut, SVP van Worldwide Partner Ecosystem and Business Development, HPE. “Ons partnerecosysteem blijft een topprioriteit bij HPE en deze awards zijn een van de manieren waarop we een aantal van de partners in de schijnwerpers zetten die indrukwekkende resultaten en uitkomsten voor klanten realiseren.”

Klik hier voor meer informatie over de DRaaS-oplossingen van 11:11.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend