11:11 Systems

11:11 Systems uitgeroepen tot Global Service Provider Partner van het Jaar door Cohesity

11:11 Systems is uitgeroepen tot Global Service Provider of the Year door Cohesity, een leider in gegevensbeveiliging en -beheer. De prijs werd uitgereikt als onderdeel van Cohesity’s Global Partner Summit evenement.

11:11 Systems werd uitgeroepen tot Global Service Provider Partner of Year in 2022 als erkenning voor de wereldwijde groei, innovatie en expertise van 11:11 op het gebied van gegevensbescherming, waaronder 11:11 Managed Backup for Cohesity, een volledig beheerde service voor gegevensbescherming op locatie. 11:11 Managed Backup for Cohesity is gebouwd op het bekroonde platform van Cohesity en combineert de Cohesity Data Cloud met 11:11 Systems onboarding, configuratie en continu beheer. Dit biedt klanten uitgebreide bescherming vanuit één veilige, schaalbare en naadloze oplossing.

Als antwoord op de dynamische aard van cyberbedreigingen biedt 11:11 robuuste beveiligingsmaatregelen om de gegevens van een organisatie te beschermen, ongeacht de locatie. Traditionele on-site back-upoplossingen brengen vaak onderhoudsproblemen met zich mee die veel tijd en middelen kosten. Dat is niet het geval met 11:11 Managed Backup for Cohesity, omdat klanten hiermee het back-upbeheer uit hun takenpakket kunnen halen en cruciale interne resources kunnen optimaliseren. De service omvat ook bescherming tegen ransomware, zodat de vitale gegevens van een organisatie veilig zijn en IT-teams de vrijheid en flexibiliteit hebben om hun inspanningen te richten op het verbeteren van de bedrijfswaarde.

“Organisaties worden tegenwoordig geconfronteerd met een steeds veranderende reeks bedreigingen en uitdagingen die een proactieve en uitgebreide aanpak vereisen om gevoelige gegevens en digitale activa te beschermen. Helaas zijn veel organisaties niet voorbereid op de beveiliging van deze bedrijfsmiddelen, die vaak verspreid zijn over datacenters, publieke clouds en SaaS-platforms”, zegt Dante Orsini, chief strategy officer bij 11:11 Systems. “Samen met Cohesity en onze wederzijdse partners streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die organisaties in staat stellen om met vertrouwen het digitale tijdperk te omarmen en tegelijkertijd hun meest kritieke bedrijfsmiddelen te beveiligen. We zijn trots op de erkenning als Cohesity Global Service Provider Partner of the Year en kijken uit naar onze wederzijdse voortdurende groei.”

“Als 100% partner-georiënteerd bedrijf zijn onze partners essentieel in het bedienen en laten groeien van onze gezamenlijke klanten,” zegt Kit Beall, Chief Revenue Officer, Cohesity. “We willen graag onze gewaardeerde partners erkennen die uitzonderlijke bijdragen hebben geleverd aan het ecosysteem van Cohesity, en bovenal onze wederzijdse klanten in staat hebben gesteld om hun zakelijke doelen te bereiken met de volgende generatie oplossingen voor databeveiliging en -beheer van Cohesity in 2022.”

Klik hier voor meer informatie over 11:11 Managed Backup voor Cohesity.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend