11:11 Systems

11:11 Systems is erkend als Aspiring Provider in de 2023 Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer voor Disaster Recovery as a Service

11:11 Systems is uitgeroepen tot Aspiring provider in het 2023 Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer for Disaster Recovery as a Service (DRaaS) rapport.

11:11 Systems is een van de zeven genoemde bedrijven. Klanten prezen de organisatie voor haar uitzonderlijke toewijding en merkten op dat ze een “uitmuntend team vormen dat toegewijd is aan onze account en dat deze specialisten de top van hun kunnen zijn”.

De betrouwbaarheid en consistente positieve resultaten van het aanbod van 11:11 Systems leverden hen veel lof op, waarbij beoordelingen de nadruk legden op de “zeer betrouwbare DRaaS-oplossing die de afgelopen jaren uitstekende resultaten heeft weten te leveren. Klanten prezen 11:11 Systems ook voor hun expertise en voortdurende ondersteuning, waarbij ze benadrukten dat “ze hun producten zeer goed kennen en ook na de implementatie uitzonderlijke ondersteuning blijven bieden“.

“We geloven dat onze opname in het ‘Voice of the Customer’-rapport onze strategie en toewijding bevestigt om de grenzen te verleggen in DRaaS-innovatie met behoud van onze klantgerichte aanpak”, zegt Kaushik Ray, Chief Experience Officer bij 11:11 Systems. “Wij geloven dat deze erkenning het vertrouwen van onze klanten in onze oplossingen weerspiegelt en de tastbare impact die we op hun bedrijven hebben gehad. We zijn niet zomaar een leverancier, maar een partner in de prestaties van onze klanten.”

Het brede DRaaS-aanbod van 11:11 Systems is ontworpen om bedrijven te beschermen tegen ongeplande downtime en te voldoen aan uiteenlopende herstelvereisten. De toonaangevende oplossingen van de organisatie, waaronder gespecialiseerde Zerto, Veeam en Azure services, benadrukken flexibiliteit, betrouwbaarheid en end-to-end bescherming. Of het nu gaat om cybercriminaliteit, natuurrampen, hardwarestoringen of andere ongeplande incidenten, 11:11 Systems zorgt voor een snel en succesvol herstel en waarborgt zo de operationele continuïteit van bedrijven.

Gartner Peer Insights is een gerespecteerd platform dat onbevooroordeelde beoordelingen en ratings verzamelt en verzamelt van IT professionals, die een onschatbaar inzicht bieden in verschillende IT-software en -services. Het uitgebreide “Voice of the Customer” rapport verzamelt ervaringen en feedback van klanten uit de echte wereld en speelt een belangrijke rol bij aankoopbeslissingen over het hele technologiespectrum.

 

Gartner, Voice of the Customer for Disaster Recovery as a Service, Peer Contributors, 31 oktober 2023 

Gartner® en Peer Insights™ zijn handelsmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van Gartner® Peer InsightsTM  bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en mag niet worden opgevat als verklaringen over feiten, noch vertegenwoordigen zij de standpunten van Gartner of gelieerde ondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die in deze inhoud wordt afgebeeld en geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend