11:11 Systems

Is het tijd voor een "cyberdefense" kracht- en conditieprogramma?

Ze zeggen dat de beste manier om gezond te blijven en fit te blijven als we ouder worden is door kracht, conditie, voeding en beweging.  Op dezelfde manier moeten cyberbeveiligingsinspanningen van organisaties worden geanalyseerd en versterkt naarmate ze ouder worden.  Is het tijd om de cyberbeveiliging van uw organisatie weer in de fitnessruimte te brengen?  Is het tijd voor een soort persoonlijke cyberbeveiligingstrainer?  11:11 Systems, met een portfolio van beheerde beveiligingsdiensten, staat klaar om uw organisatie te helpen haar doelen op het gebied van cyberbeveiligingsfitness te bereiken.

Zoals u weet, vormen cyberaanvallen nog steeds een groot risico voor bedrijven, wat leidt tot aanzienlijke financiële verliezen, een beschadigde reputatie en verlies van vertrouwen bij klanten. Net zoals het onderzoeken van onze persoonlijke gezondheidsrisico’s, is het essentieel voor organisaties om het beheer van cyberrisico’s af te stemmen op hun zakelijke behoeften en weloverwogen beslissingen te nemen waarbij cyberbeveiliging prioriteit krijgt.

Net zoals een personal trainer trainings- en voedingsplannen kan opstellen, kan 11:11 Systems een soortgelijke blauwdruk leveren met uitgebreide oplossingen waarmee bedrijven zich kunnen versterken en beschermen tegen evoluerende cyberbedreigingen.

Inzicht in het cyberbeveiligingslandschap

Een ander belangrijk punt is dat de ernst van cyberbeveiligingsbedreigingen niet over het hoofd mag worden gezien. Opvallende inbreuken hebben gevoelige gegevens blootgelegd, geleid tot miljarden dollars verlies en tot hoge boetes.  Volgens een recent rapport van Forrester in de Harvard Business Review zijn de gemiddelde kosten van een datalek gestegen tot 4,35 miljoen dollar, terwijl de betalingen voor ransomware jaar na jaar zijn verdubbeld. Bovendien vergroten indirecte kosten, zoals verloren zaken, klanten, reputatie en juridische procedures, de impact. Geopolitieke spanningen en door staten gesponsorde cyberoorlogsvoering versterken het bedreigingslandschap nog verder.  Hierdoor moeten organisaties meer dan ooit prioriteit geven aan het beheer van cyberrisico’s.

Cyberrisicobeheer afstemmen op bedrijfsdoelstellingen

Als individu begint het leiden van een gezonde levensstijl met het succesvol identificeren van risico’s en gewoonten die ons welzijn negatief kunnen beïnvloeden. Zakelijke leiders moeten hetzelfde doen met hun cyberbeveiligingsstrategie. Begrijpen ze de strategische implicaties en economische drijfveren volledig?

In hetzelfde HBR-artikel staat dat bedrijfsleiders ervoor moeten zorgen dat “gezonde” overwegingen op het gebied van cyberbeveiliging worden geïntegreerd in zakelijke beslissingen.  Daarnaast moet het organisatieontwerp ook robuuste beveiligingsmaatregelen ondersteunen. Lid worden van een sportschool, een trainer inhuren en beter eten leiden ons vaak naar een beter begrip van de risico’s voor onze gezondheid en de veranderingen die we moeten doorvoeren.  Door expertise op het gebied van cyberbeveiliging op te nemen in het bestuur, bereiken we ongeveer hetzelfde.  Het kwantificeren van risico’s door middel van een cyberrisicobalans en het presenteren van een positief investeringsrendement zijn cruciale stappen in het rechtvaardigen van cyberbeveiligingsinspanningen en geïnformeerde besluitvorming.

Gezamenlijke risicovermindering en beheerde opsporing en reactie (MDR)

Daarom is samenwerking met experts op het gebied van fitness en wellness van vitaal belang voor het behoud van een goede fysieke en mentale gezondheid.  Op dezelfde manier is samenwerking tussen sleutelrollen, zoals de CISO, CTO en CIO, van vitaal belang om cyberscenario’s te analyseren.  Bovenal zal deze samenwerking tussen rollen cyberrisico’s beter verminderen. Door de belangrijkste bedrijfsmiddelen in kaart te brengen en gebruik te maken van raamwerken zoals NIST, MITRE en ATT&CK kunnen blinde vlekken worden geïdentificeerd en plannen op maat worden ontwikkeld om bedrijfsrisico’s te beperken.

Beperkte middelen blijven echter een uitdaging. Automatisering, kunstmatige intelligentie (AI) en geavanceerde cloudoplossingen spelen een belangrijke rol bij het minimaliseren van inbraakkosten.  Verder kan AI helpen om bedreigingen sneller te detecteren en de kosten voor gegevensinvoer en opslag te verlagen. Managed Detection and Response (MDR)-diensten bieden uitbestede mogelijkheden voor beveiligingsactiviteiten en toegang tot topprofessionals, waardoor organisaties zich ontwikkelende bedreigingen effectief kunnen aanpakken.  Deze essentiële diensten zijn net zo belangrijk voor bedrijven als gezondheidsexpertise voor ons is op onze verschillende fitnesstrajecten.

Introductie van 11:11 Systemen Managed Security Services

Met name 11:11 Systems biedt een uitgebreid pakket Managed Security Services dat is ontworpen om de groeiende dreiging van cybercriminaliteit aan te pakken. Onze diensten bieden bedrijven de nodige verdediging tegen kwetsbaarheden, verkeerde configuraties, injecties van kwaadaardige code, ransomware en andere cyberaanvallen. Met een meerlaagse aanpak en 24/7/365 bewaking kunnen organisaties erop vertrouwen dat hun bedrijfsmiddelen goed worden bewaakt en dat kritieke gebeurtenissen direct worden aangepakt.

Het aanbod van 11:11 Systems bestaat dan ook uit Continuous Risk Scanning, Managed Detection and Response (MDR), Managed SIEM, Managed Endpoint Detection and Response (EDR) en Managed Firewall. Continuous Risk Scanning houdt organisaties voor op nieuwe bedreigingen door proactieve analyse van kwetsbaarheden en regelmatige rapportage. MDR combineert menselijke en computerintelligentie voor realtime detectie, onderzoek en reactie op cyberbedreigingen. Managed SIEM voorkomt “waarschuwingsmoeheid” door prioriteit te geven aan kritieke bedreigingen en 24x7x365 bewaking te bieden.  Met de Managed EDR-service kunnen organisaties onmiddellijk actie ondernemen tegen inbreuken en aanvallen in realtime voorkomen. Managed Firewall zorgt voor de kracht van de eerste verdedigingslinie met bescherming tegen bedreigingen en veilige externe toegang.

Net als een dokter of fitnesscoach kunt u er zeker van zijn dat 11:11 Systems uw perfecte partner is om uw Secure Digital Operations gezond, sterk en beschermd te houden. Wij erkennen dat de beveiligingsbehoeften van elke organisatie uniek zijn. Het team van experts van 11:11 Systems levert Managed Security Services op maat. Onze professionele beveiligingsdiensten omvatten het beoordelen en ontwerpen van de netwerkarchitectuur, configuratie en implementatie, gezondheidscontroles en audits.

Tot slot biedt 11:11 Systems, met datacenters die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging, compliance en prestaties, ook wereldwijde beschikbaarheid, consistent infrastructuurontwerp en ongeëvenaarde schaalbaarheid en flexibiliteit. Onze cloudregio’s zijn klaar om uw veranderende bedrijfsbehoeften te ondersteunen en bieden een robuuste basis voor uw digitale activiteiten.

Partner met 11:11 Systemen

Bescherm uw organisatie tegen cyberbedreigingen met ons uitgebreide portfolio Managed Security Services.  Deze essentiële services kunnen uw gegevens en netwerken gezond, veilig en beveiligd houden. Laat ons uw vertrouwde cybergezondheidscoach zijn die wordt ondersteund door bewezen technologie, branche-expertise en toewijding aan uw succes. Wij staan voor u klaar bij elke stap op uw weg naar cybergezondheid.  Laat 11:11 uw organisatie terugbrengen naar een optimale cybergezondheid.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend