11:11 Systems

11:11 Systems wint 2024 Cloud Computing Product van het Jaar Award

2024 wordt een groot jaar voor 11:11, want we hebben al verschillende prijzen in de wacht gesleept. En nu hebben we de 2024 Cloud Computing Product of the Year Award gewonnen voor 11:11 Cloud , uitgereikt door Cloud Computing Magazine.

Cloud Computing magazine (gepubliceerd door TMC) kijkt naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing, niet alleen als het gaat om IT, maar om het bedrijfslandschap als geheel.

Onze bekroonde 11:11 Cloud is ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn – om te voldoen aan de unieke behoeften van klanten. Wanneer organisaties on-premises applicaties naar de cloud verplaatsen of een hybride cloudstrategie opzetten – voor productie, gegevensbescherming of disaster recovery – zal dat naar een omgeving zijn die is gebaseerd op hun behoeften aan prestaties, beveiliging en kosten.

“Felicitaties aan 11:11 Systems voor de toekenning van de Cloud Computing Product of the Year Award”, zegt Rich Tehrani, CEO van TMC. “11:11 Cloud is echt een innovatief product en behoort tot de beste oplossingen die in de afgelopen twaalf maanden beschikbaar zijn gekomen en die bedrijfstransformerende cloud computing en communicatie mogelijk maken.” 

In 2023 is het momentum rond het gebruik van de cloud exponentieel gegroeid en 2024 kan nog groter worden. Meer dan 50% van de organisaties moet hun workloads nog migreren naar de cloud. Cloudresources zijn in toenemende mate sleutelcomponenten geworden in de evolutie van een succesvolle bedrijfsstrategie. Zelfs bedrijven die al gemigreerd zijn, verhogen hun gebruik van cloud-gebaseerde diensten en producten, tot meer dan 40% van een toename.

Waarom is dit nu en in de komende jaren van belang?

  • De totale eigendomskosten verlagen – Organisaties kunnen de behoefte aan een primair (of secundair) datacenter elimineren of verminderen
  • Versterk uw cyberdefensie – Cloudmigratie maakt gebruik van ingebouwde beveiliging, die veel meer is dan alleen een leuk extraatje in de huidige omgeving
  • Onbeperkte flexibiliteit en schaalbaarheid – De mogelijkheid om snel en eenvoudig resources toe te voegen of te verwijderen is zinvol, ongeacht de grootte van uw bedrijf
  • Beschikbaarheid en herstel van uw gegevens verbeteren – De beste verdediging is een goede verdediging; u kunt diversifiëren hoe uw gegevens worden beschermd en waar ze zich bevinden

Als het verleden een indicatie is voor de toekomst, zal het gebruik van de cloud in 2025 en daarna alleen maar toenemen. Als uw organisatie de overstap naar de cloud aan het maken is of de opties overweegt, is een goede bron om mee te beginnen: 9 Keys to a Pain-Free Cloud Migration.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend