11:11 Systems

Het doorslaggevende argument voor een beheerde firewall: Behoud van uw bedrijf in het informatietijdperk

Met een gemiddelde van 30.000 websites die dagelijks worden gehackt, is de behoefte aan krachtige cyberbeveiligingsmaatregelen belangrijker dan ooit. In het huidige verbonden bedrijfslandschap, waarin gegevens moeiteloos tussen netwerken en het digitale rijk stromen, wordt de noodzaak van een allesomvattende cyberbeveiligingsstrategie onderstreept door het fundamentele belang van een beheerde firewall. Deze essentiële tool fungeert niet alleen als een barrière tegen potentiële bedreigingen, maar dient ook als een “proactief schild” voor de gevoelige informatie van uw bedrijf.  In deze Innovation Blog post zal ik de redenen onderzoeken waarom uw organisatie een beheerde firewall zou moeten overwegen om haar digitale verdediging te versterken.

Bescherming op maat voor uw bedrijf

Off-the-shelf beveiligingsoplossingen bieden misschien algemene of basisbescherming, maar ze missen de specificiteit die uw unieke bedrijf nodig heeft. Beheerde firewalls zijn ontworpen om te worden aangepast aan de specifieke behoeften en het risicoprofiel van uw organisatie. Een professioneel beveiligingsteam kan firewallinstellingen, -regels en -protocollen aanpassen aan de activiteiten van uw bedrijf, zodat u verzekerd bent van een effectieve en efficiënte bescherming.

Verbeterde beveiligingsexpertise

Het onderhouden van een robuuste cyberbeveiligingsposture vereist diepgaande kennis en expertise. Met een wereldwijd tekort aan gekwalificeerde beveiligingsdeskundigen bieden beheerde firewalldiensten u toegang tot bekwame professionals die het veranderende bedreigingslandschap begrijpen. Deze experts blijven op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van cyberaanvallen, waardoor ze proactief aanpassingen kunnen doorvoeren en de verdediging van uw firewall kunnen versterken tegen opkomende bedreigingen.

Continue bewaking en respons bij incidenten

Cyberbedreigingen nemen nooit een dag vrij, en dat geldt ook voor je verdediging. Beheerde firewalls bieden 24/7/365 continue bewaking van je netwerkverkeer. Deze oplettendheid zorgt voor een snelle detectie van verdachte activiteiten of pogingen tot ongeautoriseerde toegang. Met realtime waarschuwingen kan het beveiligingsteam direct reageren op potentiële bedreigingen, waardoor het risico op een succesvolle inbreuk wordt geminimaliseerd.

Efficiënt gebruik van hulpbronnen en kostenbesparingen

In het huidige economische klimaat is het nog nooit zo belangrijk geweest om een return on investment (ROI) aan te tonen bij elk nieuw IT-project of uitgave. Het opzetten van een intern cyberbeveiligingsteam om uw firewall te beheren en te bewaken kan duur zijn en veel middelen vergen. Door firewallbeheer uit te besteden aan een vertrouwde leverancier zoals 11:11 Systems, kan uw organisatie gebruikmaken van de expertise van onze professionals zonder dat er uitgebreide interne resources nodig zijn. Dit verlaagt niet alleen de overheadkosten, maar zorgt er ook voor dat uw team zich kan richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Naleving van regelgeving en cyberverzekering

Verschillende bedrijfstakken zijn onderworpen aan strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Niet-naleving kan vaak leiden tot zware boetes en reputatieschade.  Strikte naleving kan ook helpen bij het verkrijgen of behouden van een cyberverzekering. Dit kan voor veel organisaties een uitdaging zijn vanwege snel evoluerende cyberbedreigingen, inadequate risicobeoordelingen, complexe polisvoorwaarden, hoge kosten en wisselende dekkingen.

Verzekeraars eisen vaak gedetailleerde beveiligingsmaatregelen, waardoor het voor bedrijven moeilijk is om aan strenge criteria te voldoen en een betaalbare, uitgebreide dekking te krijgen.  Beheerde firewalldiensten bevatten functies die ervoor kunnen zorgen dat uw organisatie zich houdt aan branchespecifieke compliance-normen, waardoor uw gevoelige gegevens worden beschermd en de reputatie van uw bedrijf in stand wordt gehouden.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Naarmate uw bedrijf groeit, groeit ook de digitale voetafdruk. Beheerde firewalldiensten kunnen naadloos worden aangepast aan uw groeiende behoeften. Of u nu nieuwe vestigingen opent, cloudservices gaat gebruiken of de mogelijkheden voor werken op afstand uitbreidt, uw firewall kan worden aangepast aan uw veranderende omvang en omgeving.

Bedreigingspreventie en -beperking

Er wordt vaak gezegd dat “voorkomen altijd beter is dan genezen”. Dit is vooral waar als het gaat om cyberbeveiliging. Beheerde firewalls zijn uitgerust met geavanceerde tools voor bedreigingspreventie die inkomend en uitgaand verkeer analyseren op verdachte patronen. Door potentiële bedreigingen bij de gateway te blokkeren, verkleinen deze firewalls de kans aanzienlijk dat malware, ransomware en andere cyberaanvallen uw netwerk infiltreren. Next-Generation Firewalls gaan verder dan alleen endpoints en kijken naar de gehele IT-infrastructuur van een bedrijf.

Bedrijfscontinuïteit

Een cyberaanval kan uw bedrijfsactiviteiten verstoren en leiden tot downtime, wat direct van invloed is op uw bedrijfsresultaten. In een recent artikel van CSOonline.com over datalekken zijn de gemiddelde kosten van een datalek met 4,4 miljoen dollar per incident nog nooit zo hoog geweest.  Beheerde firewalls dragen bij aan uw bedrijfscontinuïteitsstrategie door het risico op inbreuken en gegevensverlies te minimaliseren. Met minder beveiligingsincidenten kan uw organisatie naadloos blijven werken en het vertrouwen en de tevredenheid van de klant garanderen.

In een wereld waarin cyberbedreigingen altijd aanwezig zijn en steeds geavanceerder worden, is een beheerde firewall niet langer slechts een optie, maar een noodzaak voor elk vooruitdenkend bedrijf. Bij 11:11 Systems kunnen we elke organisatie op maat gemaakte bescherming, toegang tot beveiligingsexperts, continue monitoring en proactieve preventie van bedreigingen bieden.  11:11 Systems managed firewall-diensten dienen als een absolute verdedigingslinie tegen cyberbedreigingen. Ze beschermen niet alleen uw digitale activa, maar vergroten ook uw algehele cyberweerbaarheid, zodat u met meer vertrouwen kunt navigeren door de complexiteiten van het digitale tijdperk.

Het is tijd voor “Rethink Connected”. Samenwerken met een gerenommeerde managed firewall service provider zoals 11:11 Systems kan een verstandige en strategische investering zijn die de toekomst van uw bedrijf beschermt in een wereld die steeds meer met elkaar verbonden is.  Voor meer informatie kunt u onze 11:11 managed firewall datasheet downloaden en andere gerelateerde content bekijken in ons resource center.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend