11:11 Systems

11:11 Systems is verheugd om een uitgebreide relatie met AWS aan te kondigen

De 11:11 Systems-Amazon Web Services (AWS)-relatie breidt onze databeschermingsservices wereldwijd uit om ervoor te zorgen dat de netwerken en infrastructuur van onze klanten altijd actief, toegankelijk en beschermd zijn. Deze uitgebreide relatie biedt ook mogelijkheden voor Veeam Software-oplossingen op het AWS-platform.

Hier in Europa breidt dit ons lokale datacenterbereik uit van Londen, Manchester en Nederland naar landen in Europa waar we al zaken doen, zoals Frankrijk en Duitsland.

Daarnaast rolt 11:11 Systems de ondersteuning voor Veeam 12 uit. Hierdoor krijgen huidige 11:11 Cloud Backup- en 11:11 DRaaS for Veeam-klanten toegang tot kritieke beveiligingsfuncties, zoals standaard onveranderlijke back-ups en data-encryptie tijdens de vlucht en in rust.

Nu ransomware en andere cyberbeveiligingsbedreigingen alsmaar toenemen, moeten gegevensbescherming en -beveiliging bovenaan de prioriteitenlijst van elke organisatie staan:

  • Wees voorbereid op geavanceerde cyberbedreigingen met toonaangevende gegevensbescherming en verzeker uzelf van de gemoedsrust die voortkomt uit de wetenschap dat uw gegevens en applicaties beschermd en herstelbaar zijn.
  • Maak gebruik van de kracht van 11:11, Veeam en AWS, die de norm bepalen voor back-upbeveiliging en -prestaties in de cloud.

LEES VERDER

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend