11:11 Systems

11:11 Systems rondt overname van iland af

11:11 Systems , een leverancier van beheerde infrastructuuroplossingen, heeft iland overgenomen.

11:11 Systems heeft onlangs Green Cloud Defense overgenomen, een aanbieder van cloud Infrastructure-as-a-Service (IaaS) die alleen via het kanaal werkt. Door het gestage 25% YOY momentum van iland toe te voegen aan het groeiende nationale netwerk van MSP’s, VAR’s en IT-consultants van 11:11 Systems, is een hypergroeipad gecreëerd.

Analisten van Gartner zeggen dat “meer dan 85% van de organisaties tegen 2025 een cloud-first principe zal omarmen en niet in staat zal zijn om hun digitale strategieën volledig uit te voeren zonder het gebruik van cloud-native architecturen en technologieën. “Bedrijven worstelen steeds meer met het effectief beheren van hun hybride infrastructuur en staan onder druk om schaarse middelen te richten op andere belangrijke prioriteiten. 11:11 beantwoordt aan de groeiende marktvraag naar één vertrouwde leverancier om veiligheidsrisico’s te omzeilen en de complexiteit van infrastructuurbeheer te verminderen.

Mike Small, senior analist bij KuppingerCole, benadrukt deze uitdaging: “Beslissen waar en hoe middelen te concentreren is een strijd voor de meeste IT-organisaties, en ze moeten hun infrastructuuroplossingen – die dienen als de ruggengraat van hun gehele IT-footprint – stormbestendig zijn. iland is een reeds lang gevestigde leverancier van veilige opslagdiensten voor back-up en disaster recovery. In combinatie met 11:11 kunnen zij een breed aanbod leveren voor het beheren en beschermen van de infrastructurele ruggengraat van organisaties.”

11:11 zal gebruik maken van de Secure Cloud Console van iland, waarin diep gelaagde beveiliging, voorspellende analyses en compliance worden gecombineerd om zichtbaarheid en beheergemak te bieden voor al zijn clouddiensten.

Brett Diamond, CEO, 11:11 Systems:
“CIO’s en IT-leiders worden onder druk gezet om steeds meer beveiligingsrisico’s, kwetsbaarheden in applicaties en netwerkzwakheden aan te pakken die organisaties bloot kunnen stellen aan datalekken; tegelijkertijd hebben ze de taak om de juiste basis te leggen binnen hun infrastructuur om hybride cloud te omarmen, te navigeren door geavanceerde applicatievereisten, kunstmatige intelligentie en meer, terwijl data en apparaten zich exponentieel blijven vermenigvuldigen.

11:11 Systems richt zich op het aanzienlijk vereenvoudigen van de benadering van cloud, beveiliging en connectiviteit van onze klanten om meer veiligheid, innovatie en reactiesnelheid te stimuleren en het toevoegen van iland en Green Cloud als kernplatform bevordert deze missie substantieel.”

Justin Giardina, CTO, iland:
“Het toetreden tot 11:11 Systems, waar Green Cloud nu deel van uitmaakt, zal de deuren van innovatie nog wijder openen met nieuwe mogelijkheden om diensten uit te breiden over het iland-platform, waardoor onze klanten nog beter in staat zullen zijn om hun hybride omgevingen te beheren en te monitoren. We zullen de ongekende mogelijkheid hebben om onze klanten keuze te bieden in hun infrastructuurdiensten, terwijl we hen ook kunnen bevrijden van de overweldigende complexiteit die maar al te vaak gepaard gaat met infrastructuurbeheer.”

Dante Orsini, SVP, Business Development, iland:
“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij 11:11 Systems en onze positie als marktleidende aanbieder van infrastructuurdiensten verder te verstevigen. Deze overname biedt nieuwe mogelijkheden voor onze wereldwijde channelpartners en versterkt onze expertise, ons bestand van tevreden klanten en ons aanbod van oplossingen met onze belangrijkste technologiepartners, waaronder VMware, Veeam, Zerto en HPE, evenals andere marktleiders. Door samen te gaan met 11:11 Systems wordt iland een one-stop-shop voor cloud, security en connectiviteit met behulp van de meest vertrouwde oplossingen op de markt.”

Als onderdeel van een ambitieuze fusie- en overnamestrategie om infrastructuuroplossingen uit te breiden, samen te voegen en verder te automatiseren, wordt 11:11 gesteund door Tiger Infrastructure Partners, een participatiemaatschappij uit het middensegment van de markt die investeert in groeiende infrastructuurplatforms.

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend