11:11 Systems

11:11 Systems neemt herstelactiviteiten van Sungard Availability Services over

11:11 Systems heeft onlangs aangekondigd dat het een Asset Purchase Agreement heeft gesloten voor de overname van de Recovery Services-activiteiten van Sungard Availability Services. De partijen verwachten medio oktober goedkeuring van de faillissementsrechtbank voor de verkoop en de transactie zal naar verwachting later dit najaar worden afgerond, samen met de gelijktijdige overname door 11:11 van de Cloud en Managed Services (CMS)-activiteiten van Sungard AS.

Eenmaal voltooid zal de overname van deze twee Sungard AS bedrijven 11:11 versterken als een van de grootste en meest ervaren aanbieders van cyber resiliency en disaster recovery. Begin 2022 kondigde 11:11 de overname aan van zowel Green Cloud Defense als iland, twee marktleiders op het gebied van cyberweerbaarheid en disaster recovery.

Zodra de twee overnames van Sungard AS zijn afgerond, zullen de gecombineerde middelen, ervaring, talent, oplossingen en klant- en partnerecosystemen worden samengebracht om binnen 11:11 een diepgaande, uitgebreide en wereldwijde cyber resiliency en disaster recovery praktijk op te zetten.

De toevoeging van Sungard AS’ infrastructuur recovery, backup en vaulting, managed recovery en consulting services vormt een perfecte aanvulling op 11:11’s cloud, backup, disaster recovery en managed security solution suite. Deze combinatie van oplossingen, diensten en expertise vormen het meest complete aanbod op het gebied van cloud, recovery en veerkracht, ongeacht het gebruik door de klant of waar de gegevens zich bevinden.

“We weten dat meer dan de helft van alle bedrijven in de afgelopen 18 maanden te maken heeft gehad met een of andere cyberaanval. Met deze strategische overnames is 11:11 Systems de beste optie op de markt om klanten van elke omvang – hoe eenvoudig of complex hun behoeften ook zijn – te helpen zich voor te bereiden op en te verdedigen tegen cyberaanvallen en andere bedrijfsonderbrekingen”, aldus Brett Diamond, CEO van 11:11 Systems. “We brengen de beste spelers in de markt op het gebied van cyberweerbaarheid samen, benutten hun ervaring en kracht en voegen daar een innovatieplatform aan toe dat ons gecombineerde klantenecosysteem niet alleen veilig naar de toekomst brengt, maar ook hun omgevingen optimaliseert op het gebied van efficiĆ«ntie, kosten en beschikbaarheid.”

Sungard AS is erkend voor het volgende:

  • Business Continuity Institute (BCI) Hall of Fame
  • Amazon Web Services Storage Competency Status, Managed Service Provider Partner Status en Advanced Consulting Partner in het AWS Partner Network- Sungard AS.

Als onderdeel van deze transactie krijgt 11:11 een groot team van hoogopgeleide medewerkers en 13 nieuwe cloud points of presence, die in combinatie met de 13 cloud points of presence die zijn opgenomen in 11:11’s overname van de CMS-activiteiten van Sungard AS in totaal 26 nieuwe cloud points of presence vormen voor 11:11’s klanten.

“Ons doel is om het cyber resiliency en disaster recovery team binnen 11:11 Systems te versterken door het beste talent uit de top aanbieders van databescherming in de industrie te combineren om de opties voor onze bestaande klanten uit te breiden en het pad te effenen voor bedrijfsresiliency in de toekomst”, aldus Justin Giardina, CTO, 11:11. “De bron van ervaring, expertise en uitmuntende oplossingen is diep, en we zijn van plan om deze unieke kans volledig te optimaliseren ten gunste van ons klanten- en partnerecosysteem.”

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend