11:11 Systems

11:11 Secure Cloud zorgt voor effectieve, eenvoudige migratie, schaalbaarheid en veiligheid voor Cochrane & Company

Profiel van de klant

Cochrane & Company voorziet retail agenten van professionele en tijdige verzekeringstechnische diensten. Opgericht in 1960 en met het hoofdkantoor in Washington, USA, is het nu een van de belangrijkste General Agents in het westen van Amerika en heeft een licentie in alle 50 staten met een groeiende nationale voetafdruk.

Het Grootste Verkoopargument

Chris Oligher nam 16 jaar geleden de dagelijkse leiding over van de server- en netwerkinfrastructuur van Cochrane & Company. Niet lang daarna bouwde hij in feite een geheel nieuw datacenter voor het bedrijf – hij plande, bouwde en installeerde zelfs alle servers zelf – en heeft dit sindsdien onderhouden. Maar toen het bedrijf in de tussenliggende anderhalf decennium gestaag groeide, stak een veelvoorkomend probleem de kop op: Te veel data en te weinig mankracht.

“We begonnen ons te realiseren hoe groot onze omgeving was geworden, en dat het gewoon te veel was voor één persoon om te verwerken. We overwogen om naar de cloud te gaan met Azure of AWS, maar uiteindelijk werkte geen van beide oplossingen goed voor ons”, aldus Oligher, die opmerkt dat de bestaande gevirtualiseerde omgeving van het bedrijf niet compatibel zou zijn geweest, noch zou zijn team de in-house expertise hebben gehad om het te laten werken. In plaats daarvan koos Oligher voor 11:11 Cloud, waardoor Cochrane & Company zijn bestaande VMware-workloads in de cloud kon draaien zonder te hoeven refactoren, zonder een nieuwe architectuur te hoeven ontwikkelen en zonder verstoringen.

“We kozen voor de cloud van 11:11 omdat de onderliggende technologie op basis van VMware iets was wat we kenden, vertrouwden en al gebruikten”, aldus Oligher. “Dat stelde ons in staat om in principe onze bestaande VMware-infrastructuur te nemen en deze naar de cloud te verplaatsen zonder veranderingen of vereisten.”

Doe het rustig aan: beheerbare migratie en eenvoudige schaalbaarheid

Hoewel Oligher al enige tijd van plan was om Cochrane & Company naar de cloud te brengen, besloot hij uiteindelijk de trekker over te halen na een onfortuinlijk, maar uiteindelijk goedaardig serverdefect. De downapparatuur was bijna vijf jaar oud en toe aan een opfrisbeurt. Het bouwen van een nieuwe host die zijn team zou moeten beheren, leek hem geen goed idee.

“Dat serverdefect was de druppel die de emmer deed overlopen,” zei Oligher. “Ik heb de kosten van een compleet nieuwe host vergeleken met de kosten van 11:11 en de beslissing was duidelijk. We zijn er altijd trots op geweest dat we een bedrijf zijn dat voorop loopt op het gebied van technologie, dus overstappen naar de cloud met 11:11 was gewoon een natuurlijke volgende stap.”

Op dit moment gebruikt Cochrane & Company 11:11 Cloud voor het hosten van de ontwikkel- en testomgeving met het plan om uiteindelijk volledig over te stappen op de cloud. Met 11:11 wordt deze reis vereenvoudigd door een uitgebreide migratieaanpak met een toegewijde projectmanager en cloud services engineers om ervoor te zorgen dat gegevens veilig en betrouwbaar worden gemigreerd naar het 11:11 Cloud Platform.

“De Infrastructure as a Service (IaaS)-oplossing van 11:11 biedt ons een eenvoudige, veilige en zelfstandige omgeving waarin we in wezen alles kunnen loskoppelen en verplaatsen wat we nodig hebben, zonder dat dit van invloed is op iets anders”, aldus Oligher. “Zoals je kunt zien, zijn we er erg tevreden over.”

Gegevensbescherming van binnen en van buiten

In het begin was Oligher alleen gericht op IaaS, maar naarmate de samenwerking met 11:11 vorderde, leerde hij al snel over de suite van gegevensbeschermingsdiensten, waaronder 11:11 Cloud Backup voor Veeam Cloud Connect.

Dus toen Cochrane & Company een paar maanden later haar back-upcapaciteit moest vergroten, hoefde hij alleen maar zijn 11:11-accountmanager te bellen. Dankzij de Cloud Console, 11:11’s bekroonde, uniforme beheerplatform, kan Oligher eenvoudig alle 11:11-diensten toevoegen, beheren en controleren via één enkel glasplaatje.

Een ander voordeel van 11:11 Cloud Backup was de Insider Protection-service, die bescherming biedt tegen interne en externe bedreigingen, waaronder ransomware en kwaadwillige of per ongeluk verwijderde bestanden. Insider Protection, een exclusieve dienst voor gebruikers van Veeam Cloud Connect, verplaatst back-upbestanden automatisch naar een afgeschermde locatie die niet zichtbaar of toegankelijk is voor de klant of beschikbaar is voor openbare routering. Deze bestanden worden op deze geïsoleerde locatie bewaard en kunnen worden opgeslagen en teruggezet zodra u klaar bent om gegevens te herstellen. Met Insider Protection heeft Oligher het vertrouwen dat zijn gegevens veilig en beschikbaar zijn en gemakkelijk en snel kunnen worden hersteld na een gebeurtenis waarbij gegevens verloren zijn gegaan.

“Het product Insider Protection was een ander belangrijk verkoopargument voor ons. Het hebben van een koude kopie van onze back-ups waar niet per ongeluk of opzettelijk mee geknoeid kan worden, geeft veel gemoedsrust,” zei Oligher. “We kunnen niet per ongeluk iets uitschakelen of overrulen of een stuk ransomware downloaden dat ermee knoeit. Die extra veiligheid was een grote drijfveer.”

Join the companies doing great things with 11:11 Systems

Dr. Martens
Benchmade
Lush
TreeTop
City of Bend